Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

24. 07. 2024. 18:00 >> 18:01

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Požar na Gorici lokalizovan

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 24. jul.

Požar na istočnoj strani brda Gorica lokalizovan je, a sve raspoložile ekipe bile su danas na terenu.

Da je kriminalna grupa razbijena u međunarodnoj policijskoj akciji “ General “ uspjela da prokrijumčari kokainske pošiljke, zaradila bi preko 221 milion eura. To proizlazi iz tužilačkih spisa i riješenja sudija za istragu Višeg suda, nakon što su saslušani svi osumnjičeni.

U toku je sjednica Skupštine Glavnog grada, na kojoj se raspravljalo o inicijativi za skraćenje mandata lokalnom parlamentu. Dok je opozicija tražila nove izbore, odbornica Pokreta Evropa sad Anđela Mićović tvrdi da su odbornici PES-a trpjeli pritiske od predsjednika države Jakova Milatovića i odbornice Pokreta za Podgoricu Nađe Ljiljanić.

Ministar zdravlja Vojislav Šimun otvorio je danas rekonstruisano porodilište sa odsjekom za neonatologiju u Kliničko bolničkom centru u Beranama, čija vrijednost radova, koja je podrazumijevala građevinsku rekonstrukciju, adaptaciju i kupovinu nove opreme, iznosi oko 90 hiljada eura. 

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, NCB Interpol-a Podgorica (FAST tim), su u koordinisanoj ciljanoj potrazi u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat, locirali i uhapsili N.R., crnogorskog državljanina, koji se potraživao na nacionalnom i međunarodniom nivou, saopšteno je iz Uprave policije.

Naši vaterpolisti stigli su sinoć kasno u olimpijsko selo, već jutros odradili prvi trening.

 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније