Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

03. 09. 2024. 21:21 >> 21:38
Čitaj mi:

NAKON PORAZA U POLUFINALU

Radović: Ostaje žal, revanširao mi se u najgorem trenutku

Stonoteniser Filip Radović zaustavljen je u polufinalu na Paraolimpijskim igrama u Parizu - bolji je bio Kinez Lian Hao 3:1. Radović je samim plasmanom u polufinale osigurao bronzano odličije.

"Žao mi je što nisam uspio da se plasiram u finale, posljednja tri put sam pobijedio ovoga Kineza, ali uvijek sam razmišljao u tom pravcu da poraz mora i da se desi od njega. Sebe uopšte ne smatram boljim igračem od njega, posljednja dva puta sam ga pobijedio dosta lako, nažalast danas je bio taj dan kada je on uspio da mi se revanšira, bio je bolji i zasluženo je slavio." kazao je Radović.

U kvalitetnom i neizvjesnom meču sa puno lijepih poena, u atmosferi koja je više ličila na fudbalsku, kineski stonoteniser je bio koncentrisaniji.

Iskusni stonoteniser do Igara u Parizu nije imao pojedinačno paraolimpijsko odličje, dok je u ekipnom dijelu tri puta bio šampion.

U Parizu je već osvojio bronzano ekipno odličje.

Rival Lianu Haou u sjutrašnjem finalu biće zvanični evropski, svjetski i olimpijski šampion, Poljak Patrik Čojnovski, koji je u drugom polufinalnom duelu pobijedio ljubimca domaće publike, Francuza Matea Bohasa 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније