Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

03. 09. 2024. 20:02 >> 20:47
Čitaj mi:

PRED GOSTOVANJE u ligi nacija

Camaj: Neće biti lako na Islandu, idemo na pobjedu

Fudbalski reprezentativci dva dana uoči puta za Island odradili su još jedan trening na Starom Aerodromu, krilo naše selekcije Driton Camaj istakao je da su momci koji su tu spremni i da idu na pobjedu u prvom duelu Lige nacija.

"Idemo da igramo jednu otvorenu utakmicu, da izvučemo pozitivan rezultat, naravno da u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Imamo i dosta povrijeđenih igrača, ali ko je spreman daće sve od sebe" kazao je Camaj na brifingu sa novinarima.

Sigurno će biti potrebna i adaptacija na vremenske uslove, kazao je Camaj da nije do sada bio u toj situaciji da sa 35 ide na 10 stepeni.

"Prvi put igramo protiv Islanda, sigurno drugačiji uslovi za igru, radujem se ovom susretu, još uvijek nismo radili analizu protivnika, fokusiramo se na nas. Island je neugodna ekipa koja je pobijedila i Englesku na Vembliju. Respektujemo ih, ali vjerujemo u sebe i pokušaćemo da izvučemo što bolji rezultat" rekao je igrač Kišvarde.

Island je neugodna ekipa, ali Crna Gora ima šta da traži u Rejkjaviku.

"Tipična skandinavska ekipa, trka, borba, uvijek teško za igru, gledaćemo sebe mislim da imamo kvalitet da pobijedimo. Ja se osjećam dobro, spreman sam da dam sve od sebe, vjerujem u ekipu i ono što je sigurno, idemo na pobjedu" zaključio je Camaj.

Meč Island - Crna Gora je u petak od 20.45 uz prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније