Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

03. 09. 2024. 17:26 >> 17:37
Čitaj mi:

mladi crnogorski fudbaler

Perišić predstavljen kao novi igrač Slavije

Vladimir Perišić je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Slavije iz Praga, klub iz glavnog grada Češke objavio je promotivni video na društvenim mrežama.

Doskorašnji igrač Budućnosti, koji je nedavno dobio i prvi poziv za A reprezentaciju, potpisao je ugovor do 2028. godine, a kaliće se u B timu "crveno-bijelih".

"Nakon mlađih selekcija ušao sam u prvi tim Crne Gore i to je velika čast za mene. Sada ima šansu da učim od Stevana Jovetića. Veoma sam srećan što ću igrati za Slaviju, a uz pomoć B tima prilagodiću se češkom fudbalu. Radujem se životu u Pragu, to je predivan grad", poručio je Perišić za klupski sajt.

Slavija je istakla i da je Perišić na startu ove sezone dva puta tresao mreže u kvalifikacijama za Ligu konferencije i dva puta u domaćem prvenstvu, kao i da je prošle sezone postigao 22 gola.

"Vladimir je veoma talentovan igrač koji može da igrati na nekoliko ofanzivnih pozicija. Ima sjajnu sezonu koju je nastavio i u Uefinim kvalifikacijam. Uz to, sa dvadeset godina prvi put je pozvan za reprezentaciju Crne Gore. Počeće u B timu da se prilagodi - zaista je velika nada za našu budućnost", istakao je sportski direktor Jirži Bilek.

Perišić ima 20 godina, praktično od početka bavljenja fudbalom nosio je dres Budućnosti, imao je i kratku avanturu u ekipi Koma. Njegov otac Goran je nekadašnji kapiten "plavo-bijelih", a danas selektor omladinske reprezentacije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније