Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V. [ Beta ]

04. 05. 2024. 08:29 >> 08:28

Verstapenu pol pozicija za sprint trku u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je pol poziciju za sprint trku Formule 1, u okviru Velike nagrade SAD u Majamiju.

Aktuelni svjetski šampion je ostvario vrijeme od 1:27,641 minuta, odnosno bio je za 0,108 sekundu brži od vozača Ferarija Šarl Leklera.

Drugi vozač Red Bula Serhio Peres je bio treći sa 0,235 sekundi zaostatka za klupskim kolegom, dok je četvrto mjesto zauzeo Danijel Rikardo iz RB tima koji je bio za 0,403 sekunde sporiji od Verstapena.

Do desete pozicije su još i Karlos Sainc, Oskar Pjastri, Lens Strol, Fernando Alonso, Lando Noris i Niko Hulkenberg.

Sprint trka i kvalifikacije za glavnu trku su na programu danas, dok je start Velike nagrade SAD zakazan za nedjelju od 22.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније