Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

17. 05. 2024. 15:40 >> 15:39

PREOKRET

Čelnici Barse razmišljaju da otpuste Ćavija

Čelnici Barselone razmišljaju da, ipak, uruče otkaz Ćaviju na kraju sezone, prenosi BBC.

Ćavi je u januaru saopštio da napušta klub na ljeto, ali ga je predsjednik Đoan Laporta ubijedio da ostane do isteka ugovora, juna 2025. godine.

Kako navodi BBC, posljednjih dana je došlo do preokreta, pošto su Ćavijeve izjave na nedavnoj konferenciji za novinare zasmetale upravi Katalonaca.

Navodi se da je trener B tima Barselone Rafael Markes glavni kandidat za novog trenera.

"Mislim da navijači Barse moraju da shvate da je situacija zaista teška, posebno ekonomski, da se takmičimo sa Real Madridom u Španiji i drugima u Evropi. Prilagodićemo se. To ne znači da ne želimo da se borimo za trofeje. Takva je sada situacija u Barseloni. Potrebni su nam stabilnost i vrijeme", rekao je Ćavi uoči meča sa Almerijom..

Dva kola prije kraja španskog prvenstva Barselona zaostaje za šampionom Realom čak 14 bodova .

Ćavi je preuzeo ekipu u novembru 2021. godine kada je napustio katarski Al Sad i sa Barselonom je stigao do titule u prvoj cijeloj sezoni na klupi 2022/2023.

Ove sezone Barselona je eliminisana u četvrtfinalu Lige šampiona u dvomeču protiv Pari Sen Žermena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније