Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 04. 2024. 21:47 >> 21:48
Čitaj mi:

NAKON SASTANKA SA DEKOM I LAPORTOM

Ćavi je odlučio: Ostajem u Barseloni i naredne sezone

Fudbalska legenda Barselone. danas trener slavnog katalonskog kluba Ćavi Ernandes, obradovao je većinu navijača odlukom da ostane i naredne sezone na klupi Barselone.

Kako prenosi "Marka" on je nakon sastanka sa sportskim direktorom, i njegovim nekadašnjim saigračem Dekom, napustio prostorije kluba a onda su se uputili ka kući predsjednika Đoana Laporte.

Sastanku su prisustvovali i drugi članovi upravnog odborea, Juste i Ečeveria, i nakon razgovora koji je trajao više sati, Ćavi je odlučio da ostane i naredne godine, kako mu je originalno i stojalo u ugovoru.

Koliko je ovo značilo sve Laporti govori podatak da zbog pregovora sa Ćavijem propustio prvi meč TOP 8 faze Evrolige u kojem Barselona igra sa grčkim Olimpijakosom.

Ćavi je nakon poraza Barselone od Viljareala (3:5) na "Monžuiku" 27. januara, saopštio da napušta klupu Katalonaca na kraju sezone.

Međutim kako je sezona odmicala, sve češće se pominjala mogućnost da se Ćavi predomisli i ipak ostane.

Navodno se pominjala i obećanja Laporte koji je garantovao treneru da će imati sredstva da odrade prelazni rok, za razliku od prošle sezone kada su izdvojili novac samo za Vitora Rokea (ranije dogovorn transfer), a jedini trošak je bio iznenađujuće dovođenje Oriola Romeua, koji je plaćen 3,4 miliona eura Đironi.

Stigli su i Ilkaj Gundogan, kao i Injigo Martinez koji su došli kao slobodni igrači.

Barselona gotovo sigurno završava sezonu bez trofeja, nakon što su ispali od PSŽ-a u Ligi šampiona a u La Ligi zaostaju 11 bodova za Realom.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније