Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

17. 05. 2024. 09:38 >> 10:52
1
Čitaj mi:

sijevale pesnice

Tuča na meču juniora, uletio i Milan Gurović

Juniorski košarkaški klub Real, čiji je vlasnik trofejni košarkaš Milan Gurović, savladao je Vizuru 74:73, a meč obilježila je opšta tuča na kraju susreta.

Na kraju utakmice došlo je do opšte tuče na terenu u kojoj su učestvovale mlađe košarkaške selekcije a onda im se priključio i nekadašnji reprezenativac Srbije Milan Gurović (48). U jednom trenutku se vidi kako ih razdvaja a u drugom kako se i sam tuče sa ljudima iz Vizure.

Nakon pobjede Reala sa 74:73 nastao je pravi haos na terenu i nije se znalo ko koga udara. A šta je bio povod, to niko ne zna.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније