Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

27. 08. 2017. 09:45 >> 09:20

SLOVENIA BALL 2017

Pioniri u produžetku ostali bez finala

Pionirska reprezentacija Crne Gore poražena je juče u polufinalu na nezvaničnom prvenstvu Evrope, "Slovenia Ball 2017" u Slovenj Gradecu.

"Crveni" su nakon produžetka poraženi od Hrvatske rezultatom 79:78. Crna Gora za treće mjesto će igrati protiv Slovenije koja je u polufinalu poražena od Izraela.

Hrvati su bolje otvorili utakmicu i prvu četvrtinu riješili su u svoju korist sa (19:15), a sve poene za našu selekciju postigao je Žugić.

"Kockasti" su i u drugom kvartalu odigrali bolje od naših dječaka, pa je zaostatk na poluvremenu iznosio sedam poena (40:33).

U trećem periodu igre izabranici Zorana Marojevića odigrali su na nivou iz prethodnih utakmica, i uspjeli su da preokrenu rezultat u svoju korist (53:52).

Četvrta četvrtina protekla je u igri koš za koš, što je u dramatičnoj završnici rezultiralo produžetkom (71:71).

U produžetku ni jedna selekcija nije uspjela da se rezultatski odlijepi, a za naše momke bila je kobna penal završnica, Hrvati su bili nešto koncetrisaniji sa penala što im je na kraju donijlo trijumf rezultatom 78:77, i plasman u finale.

Najefikasniji u našem državnom timu bio je Žugić sa 29 poena, a pratio ga je Grbović sa 16.

Hrvate je do trijumfa predvodio Brala sa 19 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније