Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

19. 10. 2024. 22:29 >> 22:59
Čitaj mi:

veliki dan za mladog nikšićanina

Adžić debitovao u derbiju, Lacio poklonio tri boda Juventusu

Crnogrski fudbaler Vasilije Adžić upisao je prve minute za Juventus u Seriji A i bio taličan za prvu pobjedu "stare dame" nakon tri vezana ligaška remija u Torinu - trijumf protiv Lacija 1:0 u 8. kolu.

Mladi osamnaestogodišnji Nikšićanin ušao je u igru u 72. minutu umjesto Tirama.

Talentovani fudbaler je imao i jedan odličan šut u 87. minutu -  pokrenuo je akciju pasom na stranu ka Vei, onda je osvojio loptu i opraobao udarac sa oko 20 metara, natjerao odličnog golmana Provedel da interveniše i loptu pošalje u korner.

"Bjankoneri" su tek u finišu uspjeli da osvoje sva tri boda i pored činjenice da je ekipa Lacija od 24. minuta i oštrog starta Romanjolija bila sa igračem manje na terenu.

Pobjednika je odlučio autogol Marija Hile u 85. minutu - Španac je poslije oštrog centaršuta Kabala prevario svog golmana koji je imao odličan meč na Alijanc stadionu.

Na taj način Juventus je prekinuo seriju od tri remija kod kuće u Seriji A i makar preko noći preskočio rivale iz Milana i izjedančio se sa Napolijem na vrhu tabele sa po 16 bodova.

Juventus je i na ovom meču opravdao epitet najbolje odbrane u "ligama petice" - Motin tim je primio samo jedan gol u osam utakmica Serije A.

Trener Juvetusa, Tijago Mota, najavljivao je da računa na Adžića i da je pitanje dana kada će debitovati.

Adžić je prethodnog ljeta stigao u "staru damu" iz Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније