Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 10. 2024. 22:50 >> 22:54

BUNDESLIGA

Girasi prekinuo mučenje Dortmunda

Borusija Dortmund je teže od očekivanog slavila protiv Sent Paulija na svom terenu 2:1, na premijeri 7. kola Bundeslige.

Dortmund je u 15. minutu imao sjajnu šansu, ali je neko od defanzivaca gostiju izbacio sa gol linije, nakon šuta Malena.

Ipak, u nadoknadi prvog dijela odbrana gostiju je poklekla. Gros je poslao odličan centaršut za Bensebainija, koji nije imao težak posao.

U drugom poluvremenu je Dortmund spustio ritam, ali to Sen Pauli nije odustajao, pa je sjajnim pogotkom Smita u 78. minutu stigao do izjednačenja.

Posljednju riječ, ipak, je imao Dortmund. Svega pet minuta kasnije je Gitens proigrao Girasija koji je izrastao u heroja "milionera".

Sent Pauli ostaje 16. sa samo četiri boda, dok je

Dortmund je četvrti sa 13 bodova, dok Sent Pauli ostaje 16. sa samo četiri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније