Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

18. 10. 2024. 16:50 >> 16:49
Čitaj mi:

PROTIV BORCA ZA PRVU POBJEDU

Pavićević: Nema više alibija, moramo da počnemo da pokazujemo kvalitet

Mornar nakon četiri teška meča, konačno ima rivala po svojoj mjeri - Barani sjutra dočekuju Borac i žele da se pomjere sa nule u ABA ligi.

Trener Mornara Mihailo Pavićević poručuje da se više ne može tražiti alibi u tome, što je ekipa kasno počela sa pripremama.

"Ne možemo da dijelimo timove na lakše i teže u ABA ligi. Izuzimajući možda te četiri ekipe iz vrha koje odskaču kvalitetom, svi ostali su podjednako dobri. Iza nas su četiri teška meča, a ovaj protiv Borca znači puno i nama i njima jer je ulog u svakoj narednoj utakmici veliki”, rekao jePavićević.

Čačani nakon četiri runde imaju jednu pobjedu.

"Moramo da počnemo da branimo domaći teren. Više ne možemo da se vadimo na priču da smo kasno počeli s pripremama, jer smo već mjesec na okupu i treba da krenemo da pokazujemo kvalitet koji posjedujemo. Nadam se da je došao trenutak da to i uradimo, iako je Borac dobar i iskusan tim. Nikog ne smijemo da potcijenimo u ovoj ligi, ali ni da precijenimo”, istakao je Pavićević.

Meč u "Topolici" počinje u 17 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније