Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 10. 2024. 17:53 >> 17:52

Ten Hag: Mediji izmišljaju, u klubu smo svi na istoj strani

Erik ten Hag po svemu sudeći broji posljednje dane na klupi Junajteda. Svaki naredni kiks će vjerovatno natjerati vlasnike "đavola" da potraže novog trenera. Holandski stručnjak, međutim, poručuje da na "Old Trafordu" nema krize.

Junajted je upisao samo dvije pobjede iz sedam mečeva i na 14. mjestu je na tabeli Premijer lige.

"Jedina buka koja stiže je od nekih od vas momaka iz medija. Izmišljate priče, pričate bajake, objavljujete laži jer ja znam da smo svi u klubu na istoj strani. Rekao sam to prije pauze, kažem i sada, ali vi me niste slušali. Vidio sam izveštaje, ali u klubu je sve mirno", kaže Ten Hag.

On je priznao da pozicija na tabeli ne odgovara renomeu kluba, ali je optimista.

"Naravno, u klubu pričamo o poziciji u kojoj smo. Nezadovoljni smo pozicijom u kojoj smo i jasno je da moramo da okrenemo novu stranicu. Ipak, ovdje je mirno sve, tu smo gdje smo, držimo se plana i ubijeđeni smo da ćemo biti uspješni", kazao je Ten Hag.

Junajted u subotu dočekuje Brentford.

"Kobi Mainu i Hari Megvajer su van tima na nekoliko nedjelja. Mazraui je dobra vijest, vratio se na trening i biće u konkurenciji", zaključio je menadžer Junajteda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније