Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 10. 2024. 17:14 >> 17:14

NAKON BROJNIH POVREDA

Slot: Krajnje je vrijeme da se preispita gust raspored u Premijer ligi

Trener fudbalera Liverpula Arne Slot kazao je danas da je krajnje vrijeme da se preispita gust raspored u Premijer ligi. Holandski stručnjak je reagovao poslije povrede golmana njegove ekipe Alisona Bekera.

Brazilac je 5. oktobra u utakmici protiv Kristal Palasa povrijedio tetivu i očekuje se da će pauzirati najmanje do sredine novembra.

On je igrao utakmicu u Ligi šampiona u srijedu uveče, prije nego što se povrijedio odmah u subotu u Premijer ligi, u meču koji je počeo u subotu od 13.30.

Slot je taj termin utakmice nazvao "kriminalnim".

"Taj termin nije problem pošto treniramo u isto vrijeme, ali bi o tome Fudbalski savez mogao da razmisli jer ako igrate utakmicu u srijedu uveče u Ligi šampiona onda bi utakmica od 13.30 mogla biti problem kada su u pitanju povrede", rekao je Slot, prenio je BBC.

"Ono što je veoma dobro u Holandiji je da sam 99,9 odsto siguran da sve ekipe koje igraju u Ligi šampiona ne igraju u nedjelju. Imaju dodatni dan da se na najbolji način pripreme za utakmicu u Ligi šampiona. To nije uobičajeno ovde u Engleskoj", dodao je holandski trener.

Alison često ima problema sa povredama. Slot je kazao da klub čini sve da to spriječi.

"To je pomalo neobično za golmane. Meni nije jer sam imao golmana u Fejenordu koji je imao problema sa povredom, takođe sa mišićima. To ne vidite često, to su više izuzeci. Provjeravamo šta bi mogao da bude razlog", rekao je Slot.

Brazilski 32-godišnji golman će propustiti utakmice protiv Čelsija, Arsenala, Brajtona i Aston Vile u Premijer ligi, protiv Brajtona u Liga kupu i protiv Lajpciga i Bajera iz Leverkuzena u Ligi šampiona.

Očekuje se da će u tim utakmicama braniti Kejvin Keleher.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније