Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

21. 10. 2024. 08:25 >> 08:25
Čitaj mi:

premijer liga

Arne Slot nezadovoljan suđenjem: Neke odluke nisu išle u našu korist

Trener Liverpula Arne Slot nije bio zadovoljan suđenjem iako je njegov tim upisao pobjedu nad Čelsijem u 8. kolu Premijer lige 2:1.

Bila je to 10. pobjeda u 11 utakmica "redsa" od kako je holandski stručnjak sjeo na klupu engleskog velikana.

"Mnogi mečevi bili su teški, ali ovaj možda i najteži zbog velikog broja kvalitetnih igrača koje oni imaju i strukture. Morali smo čvrsto da se borimo da bismo ih dobili. Branili smo se timski. Bio je to neviđen napor. Meč je postao težak jer je bilo nekoliko odluka koje po mom mišljenju nisu išle u našu korist, najgore je bilo pred odmor kod tog nedosuđenog penala. Otići na odmor sa 2:0 bila bi masivna razlika. Primili smo gol, ali smo uspjeli da odgovorimo", poručio je Slot.

Liverpul je stigao do pobjede pogotkom Kurtisa Džonsa, koji je postavio konačnih 2:1 u 51. minutu.

"Pobjeda je najvažnija. Bio sam uključen u mnogo toga, ali sam srećan prije svega zbog pobjede. Što se tiče gola, mogu da kažem da često ulazim pred gol, ali ovo je bio stvarno dobar finiš. Čim je Mo dobio loptu, krenuo sam u trk, lopta je malo odskočila, tako da sam morao da je dotaknem, srećom je ušla u gol", kaže Džons.

Tvrdi Englez da je bio fauliran kod prvog penala na utakmici kada je najstrožiju kaznu realizovao Mohamed Salah, dok za drugi nije bio siguran.

"Ja nikada ne padam. Osjetio sam kontakt, oboren sam i to je bio penal. Što se tiče drugog, nisam dobro vidio. Znam da je bilo sudara, ali nisam pogledao snimak, tako da ne mogu ništa da kažem", poručio je Džons.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније