Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

02. 09. 2024. 20:41 >> 20:48
Čitaj mi:

BRIFING

Brnović: Neugodan rival, imamo dobar timski duh i vjerujem u pobjedu

Najbolji crnogorski fudbaleri pripremaju se za početak takmičenja u Ligi nacija i duele sa Islandom i Velsom. Na pitanja novinara danas je odgovarao Miloš Brnović.

Vezista Budućnosti je rekao da reprezentacija spremno dočekuje start Lige nacija.

"Polako se okupljamo, a prethodne četiri prijateljske utakmice smo iskoristili da se najbolje pripremimo za ono što sad slijedi. Spremni dočekujemo start Lige nacije, gdje ćemo imati šta da pokažemo" kazao je Brnović.

Ni u ovom ciklusu selektor Prosinečki neće moći da računa na nekoliko standardnih prvotimaca - gotovo je izvjesno da Igor Vujačić neće igrati ove dvije utakmice, a pod znakom pitanja je i Stefan Savić. Danas je poziv selektora dobio Nikola Šipčić član Kartahene.

“Ima dosta povreda. Mi koji smo tu, koji budemo spremni, pokazaćemo da na nas može da se računa” rekao je Brnović.

Prvi meč je sa Islandom u petak - u prethodnim mečevima ova reprezentacija je pokazala određeni kvalitet i toga su svjesni svi u redovima „crvenih“.

"Radi se o kvalitetnoj, veoma organizovanoj i brzoj ekipi. To su pokazali u ranijim utakmicama, poput duela sa Engleskom i Holandijom. Pokazali su da mogu da igraju sa svima, ali mislim da imamo svoju šansu u ovoj utakmici" dodao je Brnović. 

Neće biti lako adaptirati se na Rejkjavik, na znatno hladniju klimu, a u suštini i dalek put.

“Nema u ovom sportu alibija i opravdanja. Moramo brzo da se adaptiramo. Mislim da imamo dobar timski duh, najvažnije je da pružimo svoj maksimum”, zaključio je Brnović koji je u martu, protiv Sjeverne Makedonije, debitovao za seniorski nacionalni tim.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније