Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

02. 06. 2024. 21:48 >> 21:48
Čitaj mi:

PRIPREME ZA BELGIJU

Brnović: Moramo da sprovedemo selektorove zamisli i budemo hrabri

Euforija oko finala Lige šampiona je splasnula, pažnja crnogorske fudbalske javnosti se prebacuje na nacionalni tim, koji za tri dana igra protiv jednog od najatraktivnijih rivala u posljednjih nekoliko godina - Belgije.

"Hrabri sokoli" će se u srijedu će u srijedu na stadionu "Re Boduen" suprotstaviti "crvenim đavolima" sa željom da ih makar namuče, iako u timu neće biti Stefana Savića, Adama Marušića, Rista Radunovića i Marka Tućija.

Na treningu na kampu FSCG na Starom aerodromu danas se pojavio Stevan Jovetić, četiri dana nakon što je sa Olimpijakosom osvojio Ligu konferencije. Osim sa Belgijom, tim Roberta Prosinečkog će igrati i sa Gruzijom u nedjelju na stadionu pod Goricom.

"Imamo dvije jake provjere, protiv dva učesnika Eura. To su utakmice na kojima ne možemo mnogo da izgubimo, a želimo da se predstavimo u što boljem svjetlu i pripremimo za ono što nas čeka u septembru. Želimo da odigramo najbolje moguće, to je najveća želja”, rekao je Miloš Brnović.

Vezisti Budućnosti se sviđa ofanzivnija igra koju traži Prosinečki.

"Vjerujem da možemo da se nadigravamo, da imamo kvalitet za to. Bitno je da sprovedemo ono što selektor traži od nas i da budemo hrabri. Da li je to moguće protiv Belgije? To je jedna od najboljih ekipa na svijetu i nije isto igrati protiv nje ili Bjelorusije, ali bitno je da budemo borbeni da vjerujemo u ono što radimo", istakao je 24-godišnji vezista.

Budućnost je u četvrtak osvojila Kup preokretom protiv Jezera (2:1) i donekle se iskupila za sve greške tokom sezone. Pobjedom je i ugrabila posljednju vizu za 1. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Mnogo nam je lakše poslije trofeja. Sezona nije išla u pravcu u kojem smo željeli, a na stručnom štabu je da vidi šta nam je falilo. Osvajanjem Kupa smo se donekle iskupili, očekujem da ubuduće Budućnost bude prava", poručio je Brnović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније