Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

29. 04. 2024. 11:30 >> 11:30
Čitaj mi:

biće vatre ako progovorim

Napeto u Liverpulu, Mo Salah na izlaznim vratima

Fudbaleri Liverpula i Vest Hema remizirali su u Londonu sa 2:2 u 35.kolu Premijer lige, a meč je obilježila svađa Jirgena Klopa i Mohameda Salaha. To je dovoljni pokazatelj da je vrijeme da se okrene novi list u Redsima.

Nekadašnji igrači Liverpula Džejmi Karager i Džejmi Rednap komentrisali su incident između Mo Salaha i Jirgena Klopa na društvenim mrežama.

"Mo Salah i Jirgen Klop su legende Liverpula. Ne moramo da zauzimamo stranu, Salah je frustriran i ljut na Jirgena što ne igra i u tom trenutku nije želio da u potpunosti ispoštuje odluku šefa. Mo je dodao ulje na vatru komentarom u miks zoni, ali hajde da ih pustimo da to riješe i uživaju u posljednjih nekoliko nedjelja zajedno. Oni su jedni drugom od velike pomoći u svemu su uradili za klub”, napisao je Džejmi Karager na društvenim mrežema.

Džejmi Rednap kaže da se i Salahaov boravak na Enfildu bliži kraju.

“Bilo je to pomalo neuobičajeno za obojicu. Jirgen Klop nema tendenciju da se svađa sa svojim igračima, a Mohamed Salah je očigledno bio frustriran jer nije počinjao utakmicu i bilo je nekoliko reči između njih. Ne volim to da vidim, ali dešava se. Nije bilo previše incidenata sa Salahom. On je bio nevjerovatanoodan klubu. Vjerujem da se njegovo vrijeme bliži kraju. Mislim da na ljeto, kada mu ugovor ističe, ne bih bio iznenađen ako bi otišao”, istakao je Rednap.

Egipatski fudbaler je samo u prolazu rekao: “Biće vatre ako budem pričao”. 

Liverpul je pobijedio samo u jednom od posljednjih pet mečeva u Premijer ligi.

"Nisam raspoložen da pričam o tome da budem iskren ili da uopšte gledam na to. Morali smo da pobijedimo ovdje, znali smo to, a nismo, a sada imamo malo više vremena do sljedeće utakmice. Trudim se da ponovo spremimo momke za naredne utakmice. Pričao sam o tome sa Salahom u svlačionici. Stvar je riješena”, istakao je njemački stručnjak Jirgen Klop. 

Liverpul je nakon ovog boda ostao treći, sa bodom manje od Mančester Sitija, ali i dvije utakmice više, odnosno sa dva boda manje od Arsenala i utakmicom prednosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније