Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

15. 05. 2024. 12:03 >> 12:05
Čitaj mi:

navijači pjevali pjesme protiv arsenala

Navijači Totenhema slavili poraz protiv Sitija zbog najvećeg rivala Arsenala

Mančester Siti sa dva gola slavio je protiv Totenhema u 34.kolu Premijer Lige. Nakon poraza "Spursa" trener Ejndž Postekolgu je priznao da mu se ne dopada atmosfera među navijačima koji su pjevali pjesme protiv Arsenala.

Zanimljivo je to da su  navijači Totenhema navijali da njihog klub izgubi meč od Sitija kako njihov najveći rival Arsenala ne bi osvojio titulu, uprkos činjenici da bi eventualnom pobjedom protiv Sitija ostali u trci za plasman u Ligu šampiona.

Jedan od navijača je sjedeo iza klupe Totenhema i konstatno dobacivao da ekipa treba da pusti Siti da pobijedi.

„Baš me briga šta su pjevali. Jedino do čega mi je stalo je da napravim pobjednički tim i da nešto osvojim. Posljednjih 48 sati su pokazali krhki temelji onoga što stvaramo ovde. Očigledno da treba da se vratim na tablu za crtanje i ponovim neke stvari“, izjavio je Postekoglu.

Da li za tih 48 sati mislite na atmosferu u klubu ili oko njega, Grčki trener je odgovorio:

„Unutra, vani, svuda...To su samo neke moje opservacije i neću vam ih otkriti jer je moj posao da radim na tome. Vi možete da pravite svoje utiske o tome šta se desilo. Očigledno da sam imao pogrešnu predstavu o stvarima koje su bitne da bi se sklopio pobjednički tim. Ali, Ok. Zato sam i došao ovde“.

Na pitanje da li ga je pogodila cijela ta stvar o rivalitetu sa Arsenalom, Postekoglu je ljutito odgovorio:

„Druže, ne zanima me. Možda nisam u trendu, ali baš me briga. Samo želim da pobjeđujem. Želim da budem uspješan u ovom klubu. Zato sam i doveden. Šta drugi ljudi misle, osjećaju i koji su njihovi prioriteti, mene uopšte ne interesuje“.

Grk, rođen u Australiji je zadovoljan odnosom igrača.

„Naravno. Osim ako niste gledali neku drugu utakmicu, mogli ste da vidite da smo bili ravnopravni sa najboljim timom u zemlji u posljednje četiri godine“.

Ističe da im je u sinoćnom porazu nedostajalo discipline.

"Imali smo prilično dobre šanse, Kuluševski nekoliko i zaista sam bio razočaran kada su oni poveli. Nedostajalo nam je discipline ali to je priča naše sezone u kojoj nismo umeli da iskoristimo neke velike momente“, rekao je Postekoglu.

A podrška za Postekolua je na kraju stigla od Pepa Gvardiole. Postoji priča da je Gvardiola najzaslužniji što je Australijanac trener Totenhema.

Kada je Gvardiola 2019. vodio Siti u prijateljskom meču protiv japanske Jokohame na čijoj klupi je bio Postekolgu, iznervirao se uprkos pobjedi. Posteogluova ekipa je igrala dobro uprkos porazu 1:3 i imala dominaciju u posjedu lopte (58%) što je posebno iznerviralo Pepa. Kasnije je Seltik tražio trenera, a navodno je Gvardiola bio taj koji im je preporučio Postekoglua. Poslušali su ga i Australijanac je napravio fenomenalne rezultate u Škotskoj koji su ga ljetos preporučili Spursima.

„Totenhem će biti nevjerovatan tim u budućnosti ako budu vjerovali ovom treneru i podrže ga“, rekao je sinoć Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније