Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

15. 05. 2024. 10:09 >> 10:09
Čitaj mi:

u trci za titulu

Gvardiola: Naši golmani rade dobar posao, još ništa nije gotovo

Mančester Siti je u zaostalom meču 34. kola sinoć pobijedio u Londonu domaći Totenhem sa 2:0 i kolo prije kraja vratio se na čelo tabele Premijer lige sa 88 bodova.

"Posle svega ispalo je sve dobro. Ovakve vrste emocija su prisutne i ne možete uvijek da date najbolje od sebe. I Totenhem se borio, igrali su za Ligu šampiona. Oni su izuzetna ekipa, fizički, intenzivna, dobro vođena, dobra sa i bez lopte. Znali smo da će biti teško, ali u lošim trenucima smo bili tu i naši golmani rade odličan posao“, izjavio je Pep Gvardiola.

Upitan je i da prokomentariše odbrane rezervnog golmana Stefana Ortege. U drugom poluvremenu je zamijenio povrijeđenog Edersona i nekoliko puta fantastično intervenisao.

„Vidjeli smo o kakvom se golmanu radi. I to nije prvi put. Ponavljam, Totenhem je jako opasna ekipa, igraju brzo sa Kuluševskim, Medisonom, Sonom, Džonsonom… imaju puno raznovrsnog oružja da vam naude. Znali smo da moramo da patimo tokom meča, ali uspjeli smo da pobijedimo i da se izborimo za još jednu ključnu utakmicu u nedjelju", dodao je Gvardiola.

U nedjelju ih čeka Vest Hem, a Gvardiola je taj meč uporedio sa finalom Vimbldona u tenisu.

„Igrači su sjajni, ništa još ne slave. Naravno, srećni smo poslije pobjede, željeli smo da stignemo do ove situacije kada nam posljednji meč odlučuje. Znamo da nas čeka veliki posao i navijači će nas naravno podržati. Sada su to Kudus, Antonio, Boven, Vord-Prauz i Souček… Sve se može desiti. Kako teniseri kažu, da biste osvojili Vimbldon, najteži je onaj posljednji servis za pobjedu. Sad je potrebno da se dobro pripremimo, fokusiramo i pokušamo ponovo da pobijedimo", zaključuje Gvardiola.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније