Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

21. 07. 2023. 18:20 >> 18:44

PRED POČETAK 1. CFL

Savić: Ulazimo sa puno samopouzdanja u novu sezonu

Fudbaleri Budućnosti sjutra od 20:00h otvaraju novu sezonu u domaćem šampionatu a rival će im biti OFK Mladost koja je novi crnogorski prvoligaš.

Trener Budućnosti, Vladan Savić koji će voditi crnogorskog šampiona na otvaranju sezone 2023/24 kaže da u novu sezonu ulaze sa puno samopouzdanja i da su se maksimalno pripremili.

"S obzirom da smo davno počeli pripreme, tačnije prije nekih mjesec i po dana, u velikom su isčekivanju igrači ali i mi iz stručnog štaba. Iskreno ulazimo sa puno samopouzdanja jer su momci odradili maksimalno pripremni period, posebno prošle nedjelje gdje smo imali tri kontrolne utakmice i ostavili su na nas veliki utisak tako da sam siguran da će ko god izađe na teren dati svoj maksimum sa velikom željom i voljom i da ćemo zadovoljno napustiti teren", rekao je Savić i dodao:

"Malo sam ih pratio i tokom prošle sezone. Imaju dosta kvalitetnu ekipu, doveli su par dobrih pojačanja i siguran sam da je stručni štab to dobro ukombinovao".

Trener Budućnosti smatra da će OFK Mladost pokušati da se kao novi prvoligaš predstavi na najbolji mogući način.

"Mislim da je će oni imati veliku želju i volju s obzirom da se prvi put nalaze u prvoj ligi i da će pokušati da se predstave na najbolji mogući način već u prvom kolu. Respektujemo sve to ali mi smo Budućnost i imamo svoje planove i ciljeve, rekao je Savić.

Trener crnogorskog prvoligaša kaže da je cilj odbrana titule.

"Plan je odbrana titule, svi imamo svoje zadatke i svi smo fokusirani da od starta krenemo sa pozitivnim rezultatom i ubijeđen sam da će ko god izađe na teren uraditi ono što se od njega traži i nadam se radovanju na kraju", rrekao je Savić.

Fudbaleri Budućnosti prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Struge, igraće 26. jula a trener Savić kaže da trenutno ne razmišljaju o njima.

"Što se tiče Struge ne razmišljamo trenutno o njima. Fokus je na prvo kolo. Spremali smo se mjesec ipo dana za prvenstvo tako da je prvo fokus na Lješkopolje pa ćemo razmišljati za dalje", zaključio je trener podgoričke Budućnosti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније