Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

20. 05. 2024. 09:31 >> 09:31
Čitaj mi:

VATRENO U ISTANBULU

Fenerbahče srušio Galatasaraj, sin trenera prebio direktora stadiona

Galatasaraj je propustio prvu šansu da odbrani titulu prvaka Turske, jer je u velikom derbiju na svom terenu poražen od Fenerbahčea golom Džaglara Sojunčua u 71. minutu.

Gosti su izdržali sa igračem manje od 23. minuta i ostali u igri za pehar, jer pred posljednje kolo imaju tri boda manje, ali i bolji međusobni skor od Galate. Lideru će biti dovoljan i bod na gostovanju Konjasporu, a Fener mora da savlada Istanbulspor i čeka pomoć 15-plasirane ekipe.

Ali, kao i obično nakon velikih turskih derbija najmanje se priča o fudbalu. Ponovo je došlo do velikih nereda nakon meča, a ovog puta je "stradao" direktor Galatasarajevog stadiona, Muduru Ali Čelikiran.

U gužvi nakon meča, na njega je nasrnuo sin trenera Fenera Ismaila Kartala, Emre Kartal, koji ga je dobro izudarao. Ni to nije bilo sve - Čelikirana su "dohvatili" i gostujući navijača, pa je dobio novu turu batina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније