Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

20. 05. 2024. 09:46 >> 10:09
Čitaj mi:

teško podnio eliminaciju

Meloun vrijeđao novinara: Glupo pitanje, j.... što smo imali plus 20

Porazom od Minesote u majstorici polufinala Zapadne konferencije, Denver je predao krunu namijenjenu šampionu NBA.

Nagetsi su nakon dva poraza kod kuće preokrenuli na 3:2 u seriji, ali su ispali. Na šestoj utakmici su doživjeli debakl (115:70), a sinoć ispustili plus 20 (58:38) koje su imali početkom 3. četvrtine i izgubili 98:90.

Novinar na pres konferenciji je pitao Majka Melouna koliko je teško prihvatiti ovakav poraz nakon plus 20, a trener Denvera je nepristojno odgovorio:

"Sljedeće pitanje, čovječe. Sezona je gotova, to je teško. J... što smo imali plus 20, sezona je gotova. Vi to ne razumijete. Sezona je gotova, to je teško", rekao je Meloun i dodao:

"Glupo postavljeno pitanje".

Čestitao je "vukovima", ali i svojim igračima.

"Bolji tim je pobijedio, ne oduzimam ništa Minesoti. Kada pogledam da smo od svih timova koji su ostali u plej-ofu jedini mi igrali prošlog juna, vidimo da je bilo mnogo košarke. Naši glavni igrači su morali da igraju i 82. utakmicu u sezoni, da bismo obezbijedili 2. mjesto. Kada se vidi broj minuta koji su naši glavni igrači morali da igraju, jasno je da su mentalno, emotivno i fizički izdušili. Mrtvi su umorni, ali su mi dali sve što sam mogao da tražim. Zato ću, koliko god mi bilo teško, išetati večeras iz ove zgrade visoko podignutog čela", poručio je Meloun.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније