Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

20. 05. 2024. 22:51 >> 22:55
Čitaj mi:

SERIJA A

Juventus od 0:3 do 3:3 u Bolonji

Fantastičan meč viđen je na zatvaranju 37. runde Serija A - Bolonji je malo bilo tri gola prednosti protiv Juventusa na svom terenu. Na kraju "stara dama" je blic-krigom u finišu izvukla bod 3:3.

Bolonja je do 15 minuta prije kraja držala čas fudbala gigantu iz Torina. Kalafiori je pogađao u drugom i 53. minutu, te Argentinac Santjago Kastro u 11.

Međutim, Juventus se nije predavao. Kjeza je u 76. minutu smanjio na 3:1, da bi u 83. Milik iz slobodnjaka vratio neizvjesnost 3:2.

Samo minut kasnije, Jildiz je osigurao bod gostima.

Dva rivala dijele treće mjesto sa 68 bodova.

U posljednjem kolu Bolonju 24. maja čeka gostovanje Đenovi, dok Juventus dan kasnije dočekuje Moncu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније