Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

20. 05. 2024. 09:18 >> 09:18
Čitaj mi:

DONIO REMI PROTIV PANATINAIKOSA

Stevan Jovetić - igrač za velike utakmice

Poslije pet utakmica u kojima nije igrao ni sekundu, Stevan Jovetić je konačno izašao na teren. I uradio nešto čime će ostati u srcima navijača Olimpijakosa - u 81. minutu je dao gol za remi na gostovanju Panatinaikosu (2:2), kojim je tim iz Pireja obezbijedio mjesto u Ligi konferencija.

Kapiten crnogorske reprezentacije je nakon pogotka nervozno gestikulirao, sa nekim se "razračunavao", ali to nije pokvarilo utisak. Grčki mediji su puni hvale za iskusnog Podgoričanina, za kojeg kažu da je igrač za velike utakmice, a pohvalio ga je i Hose Luis Mendilibar.

"Nismo igrali dobro, ali nam je Jovetić pomogao, kao i ostali igrači sa klupe", rekao je španski stručnjak.

Možda je sinoćnjim izdanjem Jo-Jo ubijedio bivšeg trenera Sevilje da zaslužuje šansu i u finalu Lige konferencija protiv Fiorentine, u kojem će Mendilibar tražiti svoj drugi evropski trofej zaredom, nakon prošlogodišnjeg u Ligi Evrope. A prvi za Olimpijakos...

Nakon velikog atinskog derbija se, ipak, najviše priča o Danijelu Podenseu, koji je asistirao Jovetiću za konačnih 2:2, ali i dao gol za pamćenje.

Portugalac je u 73. minutu dobio loptu od crnogorskog asa na polovini terena i krenuo ka protivničkom šesnaestercu. Došao je na ivicu, vidio da je Jurij Lodigin izašao nekoliko metara, savršeno ga lobovao i doživio priznanje kakvo malo ko je dobio u Grčkoj - aplauze navijača Panatinaikosa, kao svojevremeno slavni Brazilac Đovani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније