Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 09. 2022. 08:28 >> 08:40

PODGORICA TROFEJ

Naredne godine stiže više ekipa

Fudbalski klub Zlatna Lopta u saradnji sa Fudbalskim Savezom Crne Gore i Sekretarijatom za sport i kulturu Glavog grada organizovao je prošle nedjelje prvi međunarodni turnir za djecu "Podgorica Trofej".

Na terenima Fudbalskog saveza Crne Gore odigrano je 176 odigranih utakmica, u kojima je učestvovalo više od 1000 dječaka u četiri kategorije (2010, 2011, 2012 i 2013. godište).

"U toku ovog događaja Podgorica je bila centar fudbalskog regiona. Najbolji pokazatelj toga su pozitivne kritike koje stižu od svih učesnika uz konstataciju da će sledeće godine doći sa više ekipa", kazali su iz FK Zlatna lopta.

Među 76 ekipa iz Crne Gore i regiona učestvovali su i talentovani fudbaleri beogradskog Partizana, zagrebačkog Dinama, Borca iz Banjaluke, Sarajeva, kao i članovi akademije Barselona iz Budimpešte.

"Još jednom koristimo priliku da se zahvalimo na pomoći Fudbalskom savezu Crne Gore, kao i Sekretarijatu za kulturu i sport glavnog grada i svim sponzorima. Neka ovo bude početak naše uspješne saradnje. Veliku zahvalnost dugujemo i svim klubovima koji su se odazvali našem pozivu i pomogli nam da priredimo pravi sportski spektakl", poručuju organizatori.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније