Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z.

26. 07. 2022. 18:35 >> 18:32
2

TRENING KAMP FSCG

Fudbalski turnir za djecu "Podgorica Trophy" početkom septembra

Prvi međunarodni fudbalski turnir za djecu "Podgorica Trophy 2022" organizovaće se od 8. do 11. septembra, na trening kampu Fudbalskog saveza Crne Gore.

Početkom septembra, grad Podgorica će se naći na mapi fudbalskih turnira za djecu, kao što su Beograd, Split, Poreč, Novi Sad, Sarajevo, Međugorje, Zlatibor...

Zlatko Kostić iz Fudbalskog kluba "Zlatna lopta" kaže da već dugo vremena rade na tom projektu.

"Kao učesnici mnogih fudbalskih turnira u regionu, htjeli smo da našem gradu Podgorici i državi Crnoj Gori, upriličimo jednu ovakvu manifestaciju kao sto je međunarodni fudbalski turnir djecu. Našu ideju su prepoznali i podržali Fudbalski savez Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem, i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, gospodin Miloš Antić", kazao nam je Kostić.

Na turniru učestvuju dječaci rođeni 2010, 2011, 2012. i 2013. godine.

Svoje učešće na turniru su potvrdile skoro sve domaće ekipe, kao i ekipe iz regiona Partizan Beograd (SRB), Dinamo Zagreb (HR), Borac Banja Luka (BIH), Željezničar Sarajevo (BIH) Skadar i Vlaznia (ALB). Takođe čeka se potvrda jedne ekipe iz Kazahstana.

"Želimo da dječaci pokažu svoje fudbalske mogućnosti na terenu a publika da uživa i da podrži ove mlade fudbalere", kazao je Kostić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније