Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

11. 08. 2024. 12:17 >> 12:22
Čitaj mi:

OD SPECIJALNOG IZVJEŠTAČA RTCG-a

Jabusele za RTCG o zakucavanju preko Lebrona: Čovječe ja sam Geršon

Nema mnogo košarkaša koji mogu da se pohvale da su u svojim karijerama uspjeli da zakucaju preko Lebrona Džejmsa.

Geršon Jabusele je to upravo napravio u finalu protiv SAD-a, u jednom od vjerovatno najboljih poteza cijelog turnira u Parizu.

Kada ga je ekipa RTCG pitala za to, kratko je odgovorio.

"Čovječe, ja sam Geršon".

Što se cijelog turnira tiče, košarkaš Real Madrida je kazao da je zadovoljan kako je Francuska odigrala, ali i da će u budućnosti da budu još bolji.

"Borio sam se za moje momke, kao što su se i oni borili za mene. Pružili smo im dobar otpor, bila je neizvjesna utakmica, i zadali smo im probleme. Ok je, drugo mjesto nije loše. Kada se sve sagleda, cio turnir, možemo biti ponosni i zadovoljni. Zahvalio bi se još jednom navijačima, porodici, cijelom timu. Nevjerovatno putovanje za sve nas, bićemo još bolji", kazao je Jabusele za RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније