Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

11. 08. 2024. 12:00 >> 11:59
Čitaj mi:

KOŠARKAŠ LEJKERSA NAKON FINALA

Dejvis za RTCG: Nebitno kakva je utakmica bila, bitna je pobjeda

Košarkaši SAD-a osvojili su svoje 17. zlato u istoriji Olimpijskih igara, nakon što su u finalu savladali Francusku.

Entoni Dejvis je nakon meča i ceremonije dodijele medalja, za RTCG kazao da je "nebitno koliko je utakmica bila neizvjesna", već kako je naglasio broji se pobjeda.

"Nebitno je što je bila neizvjesna utakmica, bitno je da smo dobili. Internacionalna košarka je bolja, ali i mi smo bolji. Nikad ne podcjenjujemo našeg protivnika, znamo koliko je košarka svuda napredovala, ali to i nas pokreće da mi budemo bolji", kazao je centar Los Anđeles Lejkersa.

I u polufinalnum duelu sa Srbijom, SAD su "prelomile" rezultat tek u finišu, a Dejvis naglašava da je ta utakmica bila test za finale.

"Utakmica sa Srbijom nas je spremila za finale, bila je test za nas. Odigrali smo dobru odbranu, spremali smo baš u tom segmentu najviše, ai večeras je to došlo na vidjelo".

Ovo je njegova druga zlatna medalja u karijeri, nakon Londona 2012.

"Prije 12 godina sam imao 18 i osvojio sam zlatnu medalju, i sada sam ponovo tu", kazao je Dejvis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније