Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

30. 07. 2024. 13:26 >> 13:26

SNAGA MAJČINSTVA

 Egipćanka Nada Hafez pobijedila na OI u Parizu u sedmom mjesecu trudnoće

Egipćanka Nada Hafez trudna je ostvarila prvu pobjedu na Olimpijskim igrama.

                                                                                   

Učesnica Olimpijskih igara 2024 u Parizu, Nada Hafez (26), ima dvostruki razlog za slavlje, jer je ostvarila svoju prvu pobjedu u mačevanju na Olimpijskim igrama u disciplini sablja za žene, ali i otkrila da će uskoro postati majka, odnosno da je u sedmom mjesecu trudnoće.

Ovo su njene treće Olimpijske igre na kojima se takmiči, ali prva pobjeda na istim, pa su zato njen ponos i sreća bili neizmjerni.

Nakon pobjede saopštila je svima da je veoma ponosna na svoj nastup, ali i na to da je uspjela da se takmiči - trudna.

"Ono što vam se čini kao da su dvoje sportista na podijumu, zapravo su bila tri. Bila sam to ja, moj protivnik i moja beba koja će uskoro doći na svijet", napisala je na Instagramu i oduševila sve.

"Pišem ovu objavu da bih istakla koliko sam ponosna na to što sam obezbijedila svoje mjesto u osmini finala. Ove specifične Olimpijske igre bile su drugačije za mene. Tri puta olimpijka, ali ovog puta noseći jednu malu olimpijku!", poručila je Nada Hafez, koja je ovim željela da podsjeti sve žene Egipćanke na to koliko su hrabre i snažne.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније