Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

30. 07. 2024. 09:47 >> 10:09

HITNO HOSPITALIZOVAN

U strašnoj nesreći povrijeđen sin Anđeline Džoli i Breda Pita

Paks Džoli-Pit hospitalizovan je nakon što je navodno zadobio povredu glave u strašnoj saobraćajnoj nesreći. Ovaj 20-godišnjak vozio je električni bicikl u Los Anđelesu kada se naglo zabio u zadnji dio automobila, rekli su istražitelji za američki TMZ.

Paks Džoli Smit, usvojeni sin Anđeline Džoli i Breda Pita, nije nosio kacigu u trenutku nesreće, a bolnička ekipa je odlučila da ga hitno prebaci u bolnici nakon što se požalio na bol u glavi.

Nezgoda se odigrala oko 17 časova na Bulevaru Los Feliz, gdje je u tom periodu svakodnevno u toku ogroman saobraćajni špic. Izvori iz policije otkrili su da je dolazio do raskrnice kada je biciklom udario u zadnji dio automobila koji se već zaustavio zbog crvenog svijetla na semaforu.

Svjedoci su istakli da se Paks žalio na bol u kuku i da je izgledalo kao da je povrijedio glavu prilikom sudara.

Izvori su kasnije za TMZ potvrdili da je Paks u stabilnom stanju nakon hospitalizacije, iako ozbiljnost njegovih povreda još uvijek nije tačno poznata. Međutim, dodali su da bi mladić mogao da bude pušten kući u ponedjeljak uveče, samo nekoliko sati poslije nesreće.

Ovaj 20-godišnjak je posljednjih mjeseci u nekoliko navrata primijećen kako vozi električni bicikl, pa je jasno da je to njegov omiljeni način prevoza, no jasno je da su nezgode moguće, kao što je slučaj i sa električnim trotinetima, vespama i ostalim vozilima tog tipa.

Podsjetimo, Anđelina Džoli je Paksa usvojila 2007. u sirotištu u Vijetnamu kada je imao tri godine. Njegova biološka majka bila je heroinska zavisnica koja ga je ostavila u domu još dok je bio novorođenče.

Već 2008. usvojio ga je i Bred Pit, ali otac i sin danas su otuđeni. Zapravo, Paks je od sve šestoro djece bivših supružnika napadao oca, nazvavši ga "se*onjom svjetske klase" zbog koje njegova djeca drhte od straha.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније