Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

22. 10. 2024. 16:43 >> 16:55
Čitaj mi:

VIĐENI ZAJEDNO

Anđelina Džoli i reper Akale novi par?

Anđelina Džoli navodno već neko vrijeme sve više vremena provodi sa reperom Akaleom, a strani mediji pišu da je njihov odnos nedavno postao ozbiljniji.

Prema informacijama koje je objavio The Sun, par je prošle sedmice proveo dvije noći u londonskom hotelu The Corintia.

Izvor blizak Džoli je otkrio da je par u srijedu i četvrtak uveče uživao u istom hotelu bez izlazaka. Akale je stigao u hotel diskretno, dva sata nakon što je Džoli došla. Prema istom izvoru, on se u petak neprimjetno izvukao iz hotela koristeći jedno od Anđelininih vozila, nekoliko sati prije premijere njenog novog filma. 

Anđelina Džoli bila je gošća na filmskom festivalu u Londonu, gdje je prikazan njen film "Maria". Iako su oboje prisustvovali festivalu, koristili su odvojene automobile i ulaze kako bi sačuvali svoju privatnost. Međutim, čini se da je njihova veza ozbiljna, a nakon premijere su otišli na romantičnu večeru u luksuzni restoran.

Iako su nekoliko puta viđeni zajedno, izvori su za People tvrdili da su samo prijatelji. Međutim, počelo se šuškati o njihovoj vezi nakon što je Akale u maju prošle godine pratio Anđelinu i njene kćerke Zaharu i Šilo, na književnom festivalu Calabash na Jamajci. Šest mjeseci kasnije, viđeni su zajedno u Milanu.

 Akale je dobitnik nagrada BAFTA i MOBO. U Velikoj Britaniji je popularan i kao pisac. Neke od njegovih knjiga su: "The Dark Lady", "The Ruins Of Empires", "Visions", "Natives: Race and Class in the Ruins of Empire" i drugim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније