Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

30. 07. 2024. 08:07 >> 08:08
Čitaj mi:

TRINAESTI STUDIJSKI ALBUM

Hard rock legende Divlje Jagode vraćaju se s novim albumom

Pioniri hard rock zvuka na Balkanu, Divlje jagode objavile su trinaesti studijski album pod imenom "Prati moje tragove".

 

Na albumu se nalazi deset novih pjesama  koje potpisuje osnivač benda i gitarista Zele Lipovača.

Bendu je ovo prvi studijski album nakon “Jukeboxa” iz 2020, priopštili su iz benda.

Album krase pamtljivi gitaristički riffovi, pjevni i himnični refreni. Među pjesmama se nalazi i nova verzija pjesme „Da li si ikad mene voljela“ koja donosi novi sjaj starom hitu objavljenom 1994. godine na albumu „Labude kad rata ne bude“.

Uz novi studijski album predstavljen je i novi singl „Davno ljeto ’89“, pjesma koja otvara album i budi nostalgiju za nekim starim vremenima, čemu pridonose vokal Tonija Jankovića, ali i snažan pristup i energija Livija Beraka što daje poseban pečat ovom albumu.

Za pjesmu je snimljen i videospot koji je režirao i montirao Pukovnik Dabrov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније