Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

19. 07. 2024. 10:23 >> 10:23

NOVA METODA LIJEČENJA

Kejt Midlton progovorila o zdravlju: Poznajem moć prirode

"Poznajem moć prirode koja pomaže naš razvoj i blagostanje, donosi radost i pomaže nam da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi'', navela je princeza.

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton oglasila se na društvenim mrežama povodom otvaranja novih vrtova u Prirodoslovnom muzeju u Londonu.

U pričama na Instagramu objavila je svoje fotografije koje su nastale prilikom njezine posjete muzeju 2021. godine, piše Daily Mail.

"Izuzetno cijenim predanost muzeja stvaranju posebnog prostora koji pomaže ljudima svih dobi da se ponovo povežu sa prirodom i nauče više o tome kako možemo zaštititi naš prirodni svijet", napisala je.

"Poznajem moć prirode koja pomaže naš razvoj i blagostanje, donosi  radost i pomaže nam da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi. Nadam se da će ovi vrtovi inspirisati i transformisati hiljade ljudi koji će ih posjetiti", dodala je Kejt.

Princeza, koja trenutno vodi bitku s rakom, prije nekoliko dana svjedočila je finalu Vimbldona, gdje je uručila trofeje pobjedniku Karlosu Alkarazu i drugoplasiranom Novaku Đokoviću.

Na meč je došla s kćerkom Šarlot i sestrom Pipom Midlton, a to je bilo drugo pojavljivanje u javnosti otkako je podijelila sa svijetom svoju tešku dijagnozu.

Inače, princeza je krajem marta putem video zapisa objavila da je na preventivnoj hemoterapiji jer se liječi od raka, a prije toga je bila na operaciji abdomena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније