Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

19. 07. 2024. 09:11 >> 09:11

"PORUKA MOJIM ĆERKAMA"

Eminem objavio najemotivniju pjesmu karijere

Eminem je zvanično predstavio novi album “The Death of Slim Shady (Coup de Grace)”, i rasplakao je fanove najemotivnijom pjesmom njegove karijere.

 


Pedesetjednogodišnjem reperu emotivne pjesme nisu strane, uprkos tome što je ipak poznatiji po brutalnim prozivkama. Više pjesama posvetio je svojim ćerkama, a “Somebody Save Me” sa novog izdanja vjerovatno je najiskrenija numera koju je ikada napisao.

Završna pjesma novog albuma, koja koristi refren hita Dželi Rola iz 2020. “Save Me”, predstavlja dirljivo izvinjenje njegovoj djeci, dok se žali na svoju borbu sa zavisnošću i svoju ulogu tate, i zamišlja kakav bi život bio da nije otišao na rehabilitaciju i preuzeo kontrolu nad svojim životom.

“Još jedna pilula dok tonem. Poruka mojim ćerkama, ne zaslužujem čak ni titulu oca”, kaže između ostalog Eminem.

Fanove je potresla ova brutalna iskrenost repera.

“Ovo me je uništilo. Eminem je oduvijek bio moj simbol snage i nade i svaki put kada je ranjiv u svojim pjesmama to me slomi”, “Kakav emotivni udarac u stomak…”, “Ne prestajem da plačem”, pisali su oduševljeni fanovi na društvenim mrežama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније