Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

27. 08. 2024. 09:58 >> 09:58
Čitaj mi:

promo tekst

Dragulj crnogorske obale, Portonovi rizort, slavi 5. godišnjicu

Portonovi u avgustu proslavlja pet godina od kada je svoja vrata otvorio za prve posjetioce. Rizort od samog početka poslovanja pa sve do danas svojom ljepotom, sadržajima, događajima i pogodnostima privlači pažnju u Crnoj Gori, regionu i šire, promovišući najbolje od Herceg Novog i Crne Gore, sa dodatkom najmodernijih pogodnosti, među kojima su prvi One&Only rizort u Evropi i Chenot Espace wellness centar sa holističkim tretmanima.

Ova svjetski poznata destinacija ima sve nadohvat ruke – od supermarketa i teretane, retail područja sa ekskluzivnim buticima, vrhunskih restorana, pješčanih plaža do premium smještajnih jedinica i najmodernije marine – za pravi mediteranski način života.

Pogledajte Portonovi video - https://youtu.be/qDgmy58v1m8?si=7z4FF0zmkd8Mj1GJ

Više od rizorta

Portonovi je adresa koja odiše mirom i spokojem, koja vam pruža priliku da živite život na način na koji želite, jer je i sam rizort zamišljen kao savršeni spoj tradicionalnog i modernog - ovdje se prirodno integrišu moderni način života i kulturno nasljeđe zemlje.

Lokalni ponos

Portonovi živi zajedno sa lokalnom zajednicom, a svaki aspekat Portonovog odaje počast crnogorskom nasljeđu, čuvajući ga kroz arhitekturu, sadržaje i brojne događaje.
Raj za nautičare i polazna tačka za istraživanje
Smještena na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, prelijepa Portonovi marina nudi vrhunske pogodnosti i servise za sve vlasnike jahti i ljubitelje luksuza, a sam rizort je na idealnoj lokaciji da doživite sve čari ovog područja.

Destinacija za sva čula

Ljubitelji dobre hrane uvijek traže priliku da se vrate u Portonovi. Od mediteranske do azijske fusion i modernizovane istočnjačke kuhinje, morskih plodova ili specijaliteta od mesa, restorani i barovi u Portonovom pružaju pravi festival ukusa koji se ne zaboravlja.

Najbolje šoping iskustvo

Portonovi je adresa za najbolji šoping zahvaljujući raznovrsnoj modnoj ponudi brendova. U naselju se nalazi nekoliko multi-brend radnji, koje nude jedinstvene asortimane raznovrsnih brendova za žene i muškarce.

Aktivan život

Plivanje, trčanje ili joga kraj obale, obilazak okolnih primorskih gradića brodom, hajking u planinama iznad zaliva, muzički i kulturni festivali… U Portonovom je sve nadohvat ruke.

Dom i kompletan stil života

Ovo je adresa koja odiše mirom i spokojem, koja stanarima pruža priliku da žive život na način na koji žele, jer je i sam rizort zamišljen kao savršeni spoj tradicionalnog i modernog - ovdje se prirodno integrišu moderni način života i kulturno nasljeđe zemlje.

Za više informacija o rizortu i aktuelnostima, možete pratiti web stranicu Portonovog i njihove društvene mreže.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније