Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B.

10. 07. 2024. 08:36 >> 08:37

mbape samokritičan

Mbape: Moj nastup na Evropskom prvenstvu je bio propast

Napadač Francuske Kilijan Mbape oglasio se nakon poraza od Španije u polufinalu Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

"Španija je zaslužila da ode u finale, a mi nismo uradili dovoljno. Želio sam da budem šampion Evrope, a moj nastup na Evropskom prvenstvu je bio propast. Sada idem da se odmorim i spremim za novu sezonu", rekao je Mbape.

Novinari su pitali Mbape da li su potrebne promjene u reprezentaciji.

"Nisam ja selektor, to je pitanje za njega. Ne mogu ja da pričam šta je sve potrebno mijenjati. Moje je da budem najbolja verzija sebe za saigrače. To je pitanje za selektora",  rekao je fudbaler Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније