Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

A.M. [ N1 ]

09. 10. 2024. 09:39 >> 09:37
Čitaj mi:

Raketni napad na Damask, poginulo sedam osoba

Sedam osoba je poginulo, a jedanaest je povrijeđeno u sinoćnjem raketnom napadu Izraela na stambenu zgradu u Damasku, objavilo je sirijsko Ministarstvo odbrane, nakon prvih izvještaja u kojima su se pominjale četiri žrtve.

Izrael je izveo vazdušne napade na stambenu zgradu u Damasku, u Siriji, s ciljem da ubije zvaničnika Hezbolaha koji je bio umiješan u šverc oružja, prenosi *Njujork Tajms* (NYT), pozivajući se na izjave dvojice izraelskih zvaničnika.

Zgrada se nalazila u blizini iranske ambasade u okrugu Meze, visoko utvrđenom dijelu Damaska gdje su smještene ambasade i bezbjednosne strukture, saopštilo je sirijsko Ministarstvo odbrane. *Tajms of Izrael* piše da je ciljana zgrada povezana sa iranskom Islamskom revolucionarnom gardom.

U napadu je ubijeno sedam osoba, a jedanaest je povrijeđeno, uključujući djecu, navodi Ministarstvo.

Još uvijek nije jasno da li je ciljani zvaničnik među stradalima. Iranska ambasada u Damasku saopštila je da nijedan iranski državljanin nije poginuo niti bio ranjen, navodi NYT.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније