Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

09. 10. 2024. 11:53 >> 11:58
8
Čitaj mi:

predsjednik dnp-a

Knežević: Šta bi vi da vam nije Vučića

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera koalicije ZBCG napisao je na društvenoj mreži X da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić juče "dobro prošao kad ga ne stigoše ovi domobrani od srpskog sveta".

"A u stvari da im nije njega, njihov život bi bio neprekidna i bolna vegetacija zaludnosti. Ovako vazda mogu da mu prijete s tastatura: „Ubit, posjeć, nagrit“, i onda za ručkom dok broje lajkove, pitaju žene: „Kako mu ga rekoh“, napisao je Knežević na X-u, prenosi portal 083.

Kako je naveo, a žene ko žene pametnije od svojih muževa redovno ih vrate u stvarnost.

"Jedi tu sarmu, i ne avetaj, sve vas je obrija na suvo, i još ste mu glavu postavili da vas ošiša", napisao je Knežević. 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније