Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

08. 10. 2024. 22:18 >> 22:35
9
Čitaj mi:

PORTPAROL DPS-A

Nikolić: Vučić je nevaspitan, agresija prema Crnoj Gori će mu doći na naplatu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na današnjoj konferenciji za medije pokazao da je nevaspitan, ali i uplašen i nemoćan zbog rezultata izbora u Podgorici u Kotoru, ocijenio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

Uzaludan je bio, tvrdi on, uvoz nekoliko hiljada birača iz Srbije, finansijsko i logističko i svako drugo potpomaganje "njegovih lutaka na koncu".

"Parlamentarna većina koju su skrojili on i Zoran Korać doživjela je debakl pred građanskom, evropskom i naprednom Crnom Gorom, u Podgorici i u Kotoru. Vučiću bi bilo pametnije da je uštedio novac građana Srbije, troškove za avio gorivo i brojno obezbjeđenje i da je svoju današnju monološku dramu odigrao u Srbiji. Novac će mu svakako biti potreban za nastavak ofanzive na Crnu Goru koju već četiri godine bezuspješno sprovodi a koja će u finalu doživjeti debakl", saopštio je Nikolić.

On je kazao da je današnji Vučićev nervozni nastup vjerovatno posljedica njegovog teškog političkog odrastanja.

"Danas smo mogli da vidimo da Šešeljeva knjiga „Srpski baron Minhauzen Aleksandar Vučić“, nije slučajno takvog naziva. Finalno, pozivamo Vučića da nastavi još jače, kako je glasio izborni slogan jedne od njegovih listi na prethodnim izborima", izjavio je Nikolić.

Ono čega ipak mora da bude svjestan je, kako je dodao portparol DPS-a, da će mu njegova agresija prema Crnoj Gori stići na naplatu.

"I da će politički platiti sve ono što godinama sprovodi prema našoj državi. Demokratska partija socijalista će tom činu dati svoj puni doprinos - saopštio je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније