Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ RTS ]

01. 07. 2024. 07:21 >> 07:21

269. dan RATA

Izrael: 18 vojnika povrijeđeno u napadu Hezbolaha

Izraelska vojska saopštila je da je 18 vojnika povrijeđeno u napadu Hezbolaha na sjeveru Golanske visoravni. Hamas negira da koristi škole i bolnice u Pojasu Gaze u vojne svrhe.

Izraelska vojska (IDF) nastavlja sa operacijama u Pojasu Gaze. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu ističe da ne postoji alternativa pobjedi u ratu Izraela protiv Hamasa.

IDF tvrdi da je likvidirao najmanje 40 boraca Hamasa tokom akcija u naselju Šedžaja, na sjeveru Pojasa Gaze. U toku napada na naselje Šedžaja, u gradu Gaza, izraelske snage koristile su dronove da pucaju na stanovnike koji su pokušavali da pobjegnu iz svojih domova, javlja reporterka Al Džazire iz Pojasa Gaze.

Istovremeno, napeto je i na sjeveru Izraela. Osamnaest izraelskih vojnika je ranjeno, od kojih jedan teško, u napadu dronom libanske militantne grupe Hezbolah na severu Golanske visoravni, saopštila je izraelska vojska.

Prije toga, izraelska vojska je saopštila da su pogodili nekoliko lokacija na jugu Libana, gdje su se okupljali operativci Hezbolaha.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније