Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Politika.rs ]

28. 06. 2024. 11:21 >> 11:21

kenedi mlađi

"Amerikanci umorni od toga da od dva zla biraju manje"

Kenedi je ponovio da većina Amerikanaca ne želi da vidi reprizu predsjedničkih izbora 2020.

Nezavisni američki predsjednički kandidat Robert F. Kenedi Mlađi rekao je da vjeruje da će nastupi predsjednika Džozefa Bajdena i bivšeg predsjednika Donalda Trampa u predsjedničkoj debati na Si-En-En-u ostaviti mnogo Amerikanaca u depresiji.

Kenedi je ocijenio i da bi birači koji su gledali debatu Trampa i Bajdena, sada mogli ozbiljnije da razmotre njegovu kandidaturu, prenosi Si-En-En.

Poljska neće slati svoju vojsku u Ukrajinu

"Mislim da je debata bila depresivna. Imamo briljantne, briljantne ljude u ovoj zemlji, i sjajne inovatore i mislioce, i bilo je nekako depresivno. Da li je ovo zaista najbolje što možemo da smislimo", upitao je Kenedi.

Kenedi je ponovio da većina Amerikanaca ne želi da vidi reprizu predsjedničkih izbora 2020.

"Umorni su od toga da od dva zla biraju manje. Oni žele, znate, drugi izbor i, znate, nadam se da će neki od njih početi da me razmatraju", rekao je Kenedi.

Istovremeno, dok je trajala debata, Kenedi je govorio u lajv strimu na platformi Iks i odgovarao na ista pitanja koja su postavljana Trampu i Bajdenu, prenosi AP.

On je taj događaj nazvao "pravom debatom" rekavši da je to važno jer se građani SAD osjećaju kao da je sistem namješten.

"To je upravo vrsta spajanja državne i korporativne moći protiv koje se borim", rekao je Kenedi.

Kenedi je rekao da ne može da pobijedi osim ako glasači ne znaju da se kandiduje i ne vjeruju da može da pobjedi Bajdena, demokratu, i Trampa, republikanca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније