Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

25. 08. 2024. 16:11 >> 17:07
Čitaj mi:

LOKALNI IZBORI

Mujović: Pregovarali sa Demokratama, bez konačne odluke

Predsjednik podgoričkog odbora Pokreta Evropa sad, ministar Saša Mujović, saopštio je za Portal RTCG da je taj politički subjekat pregovarao sa Demokratskom Crnom Gorom, ali da finalna odluka nije donesena.

"Jasna je procedura, kako se nešto odnosi - moramo se zvati sjedinice glavnog odbora, pa opštinskog odbora Podgorice i tek kada čujemo stav ljudi, odnosno članova te dvije instance, tek ćemo onda moći donijeti konačnu odluku i imati zvanični stav", istakao je Mujović.

Zaključio je da bi sjednica trebalo da se održi u naredna dva dana, te da će tek onda imati ovaj jasan stav po pitanju koalicija na lokalnim izborima.

Izbori u Podgorici biće održani 29. septembra. Rok za podnošenje lista ističe 3. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније