Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

29. 06. 2024. 16:45 >> 16:49

čarapić

"Vukšić ne može inicirati saslušanje Spajića"

Poslanik Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić reagovao je nakon što je savjetnik predsjednika Crne Gore za bezbjednost i odbranu Dejan Vukšić kazao da očekuje da će premijer Milojko Spajić na predstojećem kontrolnom saslušanju odgovoriti da li je svjesno investirao u "obmanjući projekat Do Kvonove kompanije koja se bavila piramidalnom prevarom".

"Da je gospodin Vukšić na izborima 2023.g, kao nosilac liste “Složno i tačka” (poznata i pod nazivom - Beograd), osvojio više od 1,2% glasova i prešao cenzus onda bi možda mogao da inicira kontrolno saslušanje Spajića o ovoj temi", kazao je Čarapić. 

Čarapić je dodao da kao neko ko nije prešao cenzus, odnosno neko ko nema poslanički mandat, Vukšić to ne može inicirati ali biće, dodaje, interesantno vidjeti da li će neko od poslanika to uraditi u njegovo ime.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније