Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.M.

17. 06. 2024. 11:51 >> 11:51
2

Branislav Radičević

"Bošnjak i Medojevićev PzP sabotiraju dogovor u Podgorici, kako bi pošli sa DPS-om"

Odbornik Pokreta Evropa sad Podgorica Branislav Radičević saopštio je da dogovor oko rješenja krize vlasti u Podgorici sabotiraju Branka Bošnjak i Pokret za promjene Nebojše Medojevića.  

"Iako je Pokret za promjene (PzP) na zadnjim parlamentarnim izborima osvojio oko 300 glasova u Podgorici, što nije dovoljno ni za petinu jednog mandata, potpredsjednica te vanparlamentarne partije ne prestaje da dijeli lekcije i izvrće teze", kaže se u saopštenju.

Radičević je anveo da je jasno da Branka Bošnjak i Medojevićev PzP sabotiraju dogovor u Podgorici, kako bi pošli sa DPS-om, što im ne bi bio prvi put.

"Pokret za promjene (PzP) se nada da će preko Podgorice izazvati krizu i na državnom nivou da bi kroz vanredne parlamentarne izbore vratili parlamentarni status u koaliciji sa onim akterima koje istovremeno optužuju za šverc cigareta", kaže se u saopštenju.

Dodaje se da ukoliko je PES čekao mjesecima da dobije pisani predlog zahtjeva od bivših kolega i još ga nije dobio, jasno je da jedan dio konstituenata vlasti u Glavnom gradu ne želi dogovor.

"Jako je važno da građani registruju ko želi dogovor i stabilnost, a ko želi izgovore, destabilizaciju i saradnju sa DPS-om", zaključeno je u saopštenju.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније