Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

26. 05. 2024. 20:10 >> 20:10
Čitaj mi:

NOSILAC LISTE "BUDVA MOŽE BOLJE"

Milović obećao preporod Budve: Očekujem stabilnu većinu

Nosilac liste “Budva može bolje” Nikola Milović iskoristio je danas svoje biračko pravo u Osnovnoj školi “Stefan Mitrov Ljubiša” u Budvi, poručivši da će pobjedom na izborima obezbijediti preporod tog grada.

Nakon glasanja, Milović je saopštio da očekuje dobar izborni rezultat.

“Moram vam reći da je moje zadovoljstvo još veće što sam na polovini, da kažem, i svog životnog i radnog vijeka imao priliku i čast i zadovoljstvo da stanem na čelo liste i da predstavljam grad na najbolji mogući način", kazao je on. 

Milović očekuje da će Budva imati stabilnu političku većinu u narednom periodu.

"A koja će na dobrobit svih Budvanki i Budvana donijeti prije svega stabilnost i normalnost u naš grad. Očekujem suštinski preporod grada nakon pobjede na današnjim izborima", zaključio je Milović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније