Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

26. 06. 2024. 13:28 >> 13:32
Čitaj mi:

OO SNP B. POLJE

"SNP ostaje važan politički subjekt na svim nivoima"

Socijalistička narodna partija (SNP) je bila i biće i dalje važan politički subjekt, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, poručeno je sa Opštinskog odbora SNP Bijelo Polje.

Sinoć je u Bijelom Polju izabran novi Izvršni odbor Opštinskog odbora, kao i potpredsjednici OO SNP Bijelo Polje: Vasilije Nikolić, Danilo Veličković, Lejla Sadiković i Sanja Jokić.

"Pružena je maksimalna podrška novom, podmlađenom rukovodstvu, da nastave i vrate SNP na ono mjesto koje zaslužuje, u sami vrh političke scene", istakli su u saopštenju.

Sastanku su prisustovali i predsjednik SNP CG Vladimir Joković, predsjednik OO SNP Herceg Novi Milan Jančić i potpredsjednik OO SNP Kolašin Miodrag Bulatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније