Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

25. 09. 2024. 08:35 >> 08:39
Čitaj mi:

SJEDNICA GLAVNOG ODBORA

SNP: Odlučno i jedinstveno u reforme opštinskih odbora širom Crne Gore

Na juče održanoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije, na predlog predsjednika Vladimira Jokovića, izabrani su koordinatori za pripremu izbornih konferencija u više crnogorskih opština. O Jokovićevom predlogu izjasnilo se 102 člana Glavnog odbora, pri čemu je 101 član glasao "za" uz jedan glas "protiv".

"Navedene aktivnosti su u skladu sa našim dugoročnim nastojanjima da osvježimo redove u cilju jačanja partijske infrastrukture i kontinuiranog djelovanja partije na svim nivoima, kako bi bili spremni za sve političke izazove", saopšteno je iz SNP-a.

Kažu da žele da napomenu da je SNP pojedinačno najjača vladajuća partija u Andrijevici, kao i to da su na lokalnim izborima u Budvi udvostručili broj odborničkih mandata.

"Te da u Podgorici nakon 29. septembra vraćamo parlamentarni status. Evidentnom trendu rasta SNP-a doprinijeće i sprovođenje izbornih opštinskih konferencija širom Crne Gore. Odlučni smo da još intenzivnije radimo na jačanju partijske infrastrukture. Vraćamo SNP-u staru snagu uz novu energiju, jer jak i stabilan SNP je ono što Crnoj Gori treba", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније