Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

07. 10. 2024. 14:55 >> 14:59

žarko božović

Reprezentativna sindikalna organizacija RTCG pokrenula akciju prikupljanja pomoći za stradale u Jablanici

Povodom tragedije izazvane elementarnom nepogodom u Bosni i Hercegovini , Reprezentativna sindikalna organizacija RTCG poziva članove i sve zaposlene u Javnom servisu da se odazovu prikupljanju pomoći stradalima u Jablanici, poručio je predsjednik Izvršnog odbora Žarko Božović.

“Sindikat će u skladu sa svojim mogućnostima uplatiti simboličnu svotu novca na žiro-račun za stradale. Svi koji su u mogućnosti mogu donirati garderobu, opremu za djecu, konzerviranu i nekvarljivu hranu , sredstva za higijenu, i to dostaviti u kancelariju Sindikata broj 614 na VI spratu”, istakao je Božović.

Kako je zaključio, sve što bude prikupljeno biće dostavljeno ambasadi Bosne i Hercegovine u Podgorici.

Podsjetimo, platforma humanost.com pokrenula je akciju za pomoć građanima Bosne i Hercegovine koji su pogođeni poplavama.

PLATNIM KARTICAMA PUTEM LINKA: https://humanost.com/Pomoc_za_BiH

UPLATOM NA ŽIRO RAČUN: 520-44402-50

DEVIZNI RAČUN: 520004200000315503

IBAN: ME25520004200000315503

SWIFT: HBBAMEPGXXX

SMS: 54 NA 14565 - 1 PORUKA = 1 EUR

Sva prikupljena sredstva biće usmjerena humanitarnoj organizaciji iz BiH - pomozi. ba koja će pomoć usmjeriti prema najteže pogođenim ovom prirodnom katastrofom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније