Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

07. 10. 2024. 14:33 >> 14:33
1

demokrate

"Brutalno udarate na sektor bezbjednosti s namjerom da ga ponovo preuzmu kriminalne horde"

O nedostatku elementarne političke odgovornosti, govori činjenica da nevrijeme koje je zadesilo Crnu Goru u cilju sramnog skupljanja sitnih političkih poena koristi partija, koja je dala ministra unutrašnjih poslova 2012. godine kada je bilo i žrtava i danima zarobljenih putnika pod snijegom, kad niko nije ni pokušao da na bilo koji način takve teške situacije po našu zemlju zloupotrijebi u svrhu ubiranja besprizornih političkih poena, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“A kad smo već kod uniformi, prošlo je vrijeme gospodo draga kada su SD-ovci nosili uniforme krojene na Grahovu od strane Radoja Zvicera i Ljuba Milovića”, naveli su u reagovanju.

Prošlo je, ističu, vrijeme stanova za 0 eura koje su funkcioneri SD otimali od građana, pa ih sada izdaju za 1500 eura mjesečne rente.

“Prošla su vremena kad su se za mandata vašeg ministra saobraćaja, putevi gradili zaboraljajući petlje, dodatne radove i kamate, što je građane koštalo 300 miliona eura više od planiranog, za šta niko nije podnio odgovornost”, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Takođe dodaju, prošla su vremena kad su se partijski računi u Hotelu Ramada plaćali novcem građana Crne Gore i kada je ministar prosvjete za hranu i piće za četvorogodišnji mandat potrošio 700 hiljada eura, dok ste za to vrijeme mislili o tome da i ostali tajkuni ne ostanu gladni, pa ste u džep Aca Đukanovića strpali 10,5 miliona eura u slučaju Limenka.

“Zato su vas gospodo građani kaznili, pa ste u podgoričku kampanju ušli sapet odbornika u lokalnom parlamentu, a izašli sa tri odbornička mandata”, ocjenjuju u reagovanuju.

Dajemo vam riječ- nikad više SD, nikad više Skaj družine u klupama vlasti.

“I na kraju, znamo za vaš zajednički plan da brutalno udarite na sektor bezbjednosti sa namjerom da ga ponovo preuzmu kriminalne horde, ali slijedi ozbiljan odgovor”, zaključuju Demokate u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније